+31 (0)6 37 30 82 58 Info@RockTheKasbah.org

   2018

   Wat <strong><em>Wij Doen</em></strong>

   Meet <strong><em>The Mama's</em></strong>

   Heerlijk genieten van een tafel vol heerlijke mezze bereid door de “chefs” afkomstig uit de gehele wereld.

   De <strong><em>Kookworkshops</em></strong>

   Kookworkshop is een leuk bedrijfsuitje en hiermee gelijk invulling geven aan maatschappelijke belang aan u organisatie.

   Voor <strong><em>Nieuwkomers</em></strong>

   Geeft nieuwkomers de zekerheid tot bloei te komen en deze individueel te begeleiden en coachen naar betaald werk.

   Beste oplossing voor elke organisatie!

   Bij Rock the Kasbah & Meet The Mama’s draait het om heerlijk genieten van een tafel vol heerlijke mezze bereid door de “chefs” afkomstig uit de gehele wereld, die met trots hun kookkunsten willen tonen en hiermee ook zichzelf presenteren. De kennismaking met de keukens van o.a. Indonesië, Ghana, Eritrea, Iran, Turkije, Marokko en natuurlijk Syrië zullen iedereen verrassen en samen eten wordt een feestje.

   Samen met 40-50 personen genieten van een 3 gangendiner voor € 25,- per persoon. In een bestaand restaurant dat we een avond overnemen. Dit diner wordt gebruikt door diverse organisaties en de gemeente om bekendheid te geven aan de mogelijkheden, die er zijn met betrekking tot leerstages, subsidies en begeleiding. En om aanwezigen te enthousiasmeren om betrokken te raken, op welke manier dan ook, als individu of bedrijf bij het vergroten van de kansen van de deelnemende vrouwen en hun gezinnen en andere nieuwkomers.

   Rock The Kasbah Kookworkshop+
   De kookworkshop kan een superleuk bedrijfsuitje zijn, maar hiermee kan ook invulling gegeven aan de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de onderneming. Het aanbieden van stages, rondleidingen, inzetten bij events, een oefenen van een sollicitatiegesprek en zoveel meer kunt u terug doen. Maar denk ook aan het uitnodigen van bijvoorbeeld inwonenden van de buurt waarin het bedrijf is gevestigd, of een stichting die u na aan het hart ligt, of de collega’s die op de zaak bleven toen u stond te koken of de afdeling waarmee u intensief samenwerkt of het voetbalteam dat u sponsort. De kookworkshop kan vanzelfsprekend ook een familie- of vriendenuitje zijn waarbij 10 tot 20 personen komen koken en de rest van het gezelschap later komt genieten. Rock the Kasbah Kookworkshop+ is leerzaam, een kennismaking met de Arabische keuken, samen genieten, elkaar wat beter leren kennen en deuren openen naar elkaars wereld.

   Rock the Kasbah zoekt een ruimte waarin dat kan worden uitgevoerd. Waar de nieuwkomers getraind en begeleid kunnen worden. Een multifunctioneel centrum dat op een goed bereikbare centrale plek een Arabische touch geeft aan een totaalconcept van:

   • ontbijten, lunchen, hightea en dineren Rock The Kasbah Foodbar en Rock The Kasbah Meet the Mama’s;
   • ontmoeten , vergaderen en recreëren Rock The Kasbah Meet People;
   • werken Rock The Kasbah Workx;
   • ondernemen Rock The Kasbah Startup Space;
   • winkelen Rock The Kasbah Souk;
   • en leren koken Rock The Kasbah Cooking Class

   Events

   Nieuw- komers

   Team Leden

   Coming events voor 2018

   Rock The Kasbah maakt het verschil

   Sign Up for coming Events

   Copyright Website 2018 Rock The Kasbah |  Privacy Policy  |  Disclaimer  |  Site Map | Designed en gemaakt door Media Flevoland